Mannen upptäcks i tunnelbanan och blir stjärna över en natt

Det finns mängder av talangfulla människor där ute som tyvärr aldrig blir upptäckta. Men ibland kan en lycklig slump förändra allt.

Ta bara historien om Mike Yung, en man vars publik länge bestod av passagerarna nere i New Yorks slingrande tunnelbanesystem. Han var en oslipad diamant som drömde om sitt stora genombrott – och en dag, när han stod och gnolade på Righteous Brothers ”Unchained Melody” vid en tunnelbanestation, skulle allt ta en högst oväntad vändning.

En förbipasserande filmade Mike Yung, klippet började spridas på nätet – och snart hade det nått hela vägen till programledaren James Corden. Corden var i sin tur så pass imponerad av den unika pipan att han omedelbart bjöd in Mike Yung till sitt tv-program The Late Show With James Corden!  – och nyligen var det så dags att uppträda i den rikstäckande talkshowen.

Väl där sjöng sig Mike Yung rakt in i folkets hjärtan – och gick från okänd till namnet på allas läppar med ett framträdande som redan har setts av hundratusentals människor. Kolla in detta!

Vilken underbar historia om en man som blev stjärna över en natt. Dela gärna vidare så fler får ta del av Mike Yungs fantastiska sångröst!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna