Marvin Gayes original är svår att slå — men lyssna på Lisa och Samuels trollbindande tolkning

Genom över 20 år av underhållning har Så ska det låta gett oss tittare många guldkorn. Många tolkningar har lämnat mig med gapande mun då man inte tror att artisterna ska komma i närheten av originalartisternas storhet. Men ljusglimtarna finns och vi ska verkligen inte underskatta våra svenska stjärnor. När Lisa Nilsson och Samuel Ljungblahd tolkade Marvin Gayes klassiker ”I Heard It Through the Grapevine” fick de en rungande applåd.

Under Så ska det låtas introtävling av detta avsnitt hann orkestern knappt börja spela innan Lisa Nilsson reste sig upp och visade att hon kunde vilken låt det var. Efter några trevande försök att komma på första raden i låten började det magiska framträdandet.

I lag med Samuel Ljungblahd framförde de två en teatralisk och oerhört välsjungen tolkning av Marvin Gayes klassiker. Samuel är välkänd inom gospelvärlden och har deltagit i Så ska det låta flertalet gånger med riktigt bra tolkningar. Lisas och Samuels röster kompletterar varandra riktigt bra och de skapar magi i studion.

Det är svårt att inte tycka om det här framträdandet då jag själv blir alldeles trollbunden av dem. Det här klippet är ett typiskt sådant som jag kan lyssna på hur många gånger som helst.

Jag kan inte sluta lyssna på det här! Dela med någon som du tycker borde höra detta.