Mélia knockar juryn – efter 3 sekunder med klassikern

Ibland så vet man bara i samma sekund som man ser eller hör det. Du vet, när någonting är så där väldigt, väldigt annorlunda – och bara känns helt rätt från första stunden.

Just ett sådant ögonblick, upplevde juryn i årets säsong av franska The Voice Kids.

Redan när första tonerna av Bob Marleys ”Redemption Song” började spelas, gick det ett sus bland juryn. Vem var den unga talang som gav sig på denna ikoniska låt – som ju ofta brukar betraktas som ett av Bob Marleys allra största verk?

Men mer skulle komma. Ganska omedelbart, dessutom.

Tre sekunder efter att den unga talangen öppnat munnen och avslöjat sin mäktiga pipa, slängde sig juryn på knapparna. The Voice är som bekant ett program där juryn först sitter med ryggen mot scenen – och nu ville de inget hellre än att vända sig om och se detta stjärnskott!

Den som faktiskt stod där, var den unga flickan Mélia. Och hennes audition, den lär inte juryn glömma i första taget… Vilken röst, vilken känsla!

Jag sitter bara här och gungar med, jösses så bra hon är! Dela vidare om du också tror att detta är en ung flicka som kommer gå långt, och som förtjänar att upptäckas av fler!