När musiken startar går ett sus genom publiken – titta nu när stjärnan smyger upp och visar var skåpet ska stå

Jag har alltid älskat att lyssna på musik – och går på konsert så ofta jag har möjlighet. Det blir inte lika ofta längre men när jag var yngre gick jag på många spelningar.

Jag tyckte alltid det var så spännande när man inte riktigt visste vad som väntade eller när man hör början på en låt och känner hur det börjar pirra i kroppen.

Musik är verkligen något som kan göra en glad. Den här låten med Kikki Danielsson får mig verkligen att känna mig lycklig inombords. Det är verkligen en perfekt sommarlåt som ska delas med nära och kära. Gärna med lite dans!

Kikki Danielsson har varit en favorit för mig enda sedan 80-talet. Jag har följt hennes otroliga karriär under åren och det är verkligen otroligt vilken artist hon är.

Tänk bara vilka klassiker hon har gjort som vi dansar och sjunger med i fortfarande idag. Bra vibrationer är en låt som jag lyssnar på varje gång det är dags för lite fest.

Visste du att Kikki har ställt upp i Melodifestivalen hela 9 gånger! Hon gick vidare till Eurovision två gånger och slutade på tredje plats med just låten Bra vibrationer 1985.

Kikki Danielsson har verkligen gett Sverige en otrolig låtskatt. Därför blir jag så glad av det här klippet. Jag önskar verkligen att jag hade varit där och få uppleva denna härliga sång.

Snacka om en underbar känsla när Kikki går ut på scenen!