Nostalgibilden som avslöjar Kikki Danielssons möte med flickidolen

Här är sångerskan Kikki Danielssons inlägg på Instagram som snabbt blivit en like-raket.

I ett riktigt nostalgi-inlägg avslöjar hon sitt kärleksfulla möte som ung artist.

– Det här hade jag helt glömt bort, skriver hon.

 

 

 

 

 

Den folkkära sångerskan Kikki Danielsson kan blicka tillbaka på en lång och framgångsrik karriär. Bara de senaste åren har hon hunnit varit med i det populära programmet ”Så mycket bättre” och i år var hon en av deltagarna i Melodifestivalen.

Nu bjuder Kikki på ett riktigt nostalgi-minne från sin händelserika karriär då hon på Instagram delar med sig av en bild tagen när hon som ung artist skulle spela in i en studio på söder i Stockholm. Under inspelningen möter hon en vacker ung man som hon inte kan sluta titta på.

– Detta möte hade jag nästan glömt bort. Åkte till studio KMH på Hornsgatan i Stockholm, för att göra sångpålägg på en kommande LP. Denna vackra långhåriga man stod i ett hörn i kontrollrummet, berättar Kikki.

Kikki: ”Jag blev tvärblyg”

Till slut kommer Kikki på vem den mystiska mannen är och blir helt tagen.

– Efter en stunds sökande runt i mitt hjärnkontor, fick jag till slut fram vem han var; indianen Vargtass som medverkade i cowboyserien ”Macahans”. Kallsvetten bröt fram i mitt face och jag blev tvärblyg, skriver hon.

Som tur var hade en av teknikerna i studion en kamera och Kikki fick en bild tillsammans med ”Vargtass”.

Nu delar Kikki med sig av bilden från mötet och Kikkis följare hyllar hennes inlägg och håller med om att skådespelaren Duane Loken, som spelade  ”Vargtass”, var något alldeles extra.

– En riktig snygging, man va allt lite kär i honom. En jättefin bild på er två, skriver någon.

– Åh wow! Kommer ihåg honom. Så snygg! Det var Luke och Vargtass som gällde. Jag älskade Macahans! Otroligt bra serie! skriver någon annan.

Vilket härligt minne som Kikki bjuder på! Dela vidare till dina vänner så de också får minnas flickidolen ”Vargtass” och den omåttligt populära serien ”Macahans”.