Om du bara trodde Bowie kunde göra låten rättvisa, titta nu när Björn Skifs greppar tag i mikrofonen

Doobidoo är tv-programmet som alltid varit ett av Sveriges allra största – och samlar mellan 1,5-2 miljoner tittare varje fredag.

Nu i höst är showen med programledaren Lasse Kronér tillbaka i SVT och bjuder oss på härliga musiklekar och fina framträdanden av våra mest folkkära artister.

Samtidigt tycker jag nog att programmet var snäppet vassare förr. Som från det här avsnittet från 2007. Då var bland andra Nanne Grönvall och Björn Skifs gäster hos Kronér.

Men vad många kanske glömt är att de bjöd tittarna på en magisk rockshow som förtjänar att ses igen. Skifs och Grönvall kliver in på scenen och klappar igång både bandet och publiken. Man kan verkligen ta på stämningen i tv-studion i Göteborg – och förväntningarna hissas till skyarna när superduon når scengolvet.

När Skifs tar första tonen i denna klassiker förstår jag direkt att detta är någonting utöver det vanliga. ”Dancing in the Street” är en låt utgiven 1964 med Martha and the Vandellas som senare gjorts i många fina tappningar. Bland annat David Bowie och Mick Jagger (Rolling Stones) har sjungit in en fantastisk duett. Och jag tycker nog att Skifs och Grönvall snuddar vid deras storhet! Ta bara en titt på videoklippet från programmet här nedanför – och njut av två av Sveriges bästa röster!

DELA gärna detta med dina vänner om du också tycker denna pärla med Skifs och Grönvall förtjänar att ses igen!