Pappan och dottern överraskar allt och alla med makalös duett

Tiden går himla fort, något som blir extra tydligt när man som förälder följer barnens uppväxt.

Det går som på en blinkning och plötsligt har de förvandlats från urgulliga bebisar till reserverade tonåringar – och det gäller verkligen att ta vara på den tid man har med barnen innan de är utflugna från huset och har allt mindre tid att träffas.

Det insåg också pappan Martin och hans 10-åriga dotter Faye från Warrington i nordvästra England.

När Martin noterade att hans dotter verkligen kunde sjunga bestämde han sig för att ta med henne till audition i Britain’s Got Talent – och göra ett roligt äventyr tillsammans. Ni förstår, Martin hade själv sjungit i hela sitt liv och musiken var både ett gemensamt intresse och ett underbart sätt för far och dotter att få umgås ihop.

Och som de gjorde det! Det här var nämligen inte vilken duett som helst, utan en makalös operaduett till självaste The Prayer – och de två begåvade sångrösterna förtrollade snabbt publiken med sitt oväntade nummer.

Men den aktade jurymedlemmen Simon Cowell var alltjämt skeptisk. Inte för att han tvivlade på att de hade talang, utan snarare för att han funderade på om det var rätt eller fel att pappan och dottern skulle fortsätta sjunga tillsammans.

Då avbröt Martin… med en osjälvisk gest som visade hur stark en pappas kärlek är till sin dotter. Plötsligt utbrast han nämligen: ”Får jag bara säga, om du skickar henne vidare så kan jag lämna”.

De rörande orden gav tårar i ögonen och en klump i halsen hos varenda kotte i publiken – och Simon, som insåg att den här pappan och dottern var oskiljaktiga, bestämde sig istället för att säga ja och skicka duon vidare i tävlingen!

Se pappan och dotterns underbara audition i klippet här under:

Vilken underbar duett! Jag hoppas verkligen att den här pappan och dottern får fortsätta njuta av varandras sällskap i många år framöver.

Dela vidare om du också blev imponerad av deras skickliga framträdande.