Pappan och dotterns underbara dans gör succé över hela nätet

Att barnen växer upp alldeles för fort är ett sådant där klassiskt uttryck som de flesta föräldrar någon gång har sagt med ett sting av sorg. Visst, man får se dem växa upp och utvecklas till fantastiska människor, men samtidigt kan man inte låta bli att undra var tiden tog vägen.

Så när det var dags för pappan Mike Hanleys 12-åriga dotter Jessica att fira den judiska traditionen bat mitzva, övergången till att bli vuxen, då insåg han att umgänget med henne skulle förändras och att hon allt mer skulle testa sina vingar. Han bestämde sig för att göra det bästa av situationen – och kokade ihop en plan tillsammans med Jessica.

Festligheterna skulle traditionsenligt avslutas med en far- och dotterdans, och precis som vanligt började de dansa runt i en fin vals. Men efter 25 sekunder tog allt en tvärvändning – och Mike och Jessica fick istället publiken att tjuta av skratt.

Klippet på deras underbara far- och dotterögonblick har i nuläget setts av över 17 miljoner människor – och det är inte svårt att förstå varför. Helt underbart!

Så himla bra, snacka om att pappan bjuder på sig själv! Dela gärna vidare så dina vänner också kan få sig ett leende på läpparna.