Pappan spelar Bon Jovis klassiker för sin dotter – tror inte sina ögon när hon gör detta

Vi vuxna är ofta rädda för att släppa loss och visa världen vilka vi verkligen är. Små barn och bebisar däremot – de har inte lärt sig att hålla tillbaka och lägga locket på för sina känslor.

De bryr sig inte om vad folk tänker om dem. Åtta månader gamla Sydney oroade sig verkligen inte för att dra till sig uppmärksamhet när hennes pappa började spela hennes favoritlåt av Bon Jovi från 80-talet.

Pappan spelar Bon Jovi
Bildkälla: Youtube

Ordet ”blyg” verkar inte finnas i hennes vokabulär! Vilken tur att hennes mamma fanns där och fångade det här ögonblicken på film.

Pappan trodde kanske att han skulle bli stjärnan i videon men hans dotter stal definitivt showen när hon visade upp sin otroliga talang. Hennes pappa hade knappt hunnit börja knäppa på strängarna innan Sydney släppte lös sin inre heavy metal-rockare.

Bebis spelar gitarr
Bildkälla: Youtube

Du kommer inta att kunna ta ögonen från den här kaxiga tjejen när hon guppar upp och ned med huvudet som en rutinerad konsertbesökare! Om du är dålig på att headbanga har du en del att lära av Sydney.

När du väl sett hennes moves kommer du att vilja trycka på repeat om och om igen. Kolla in hennes lyckliga ansiktsuttryck när hon gör sig redo för att spela på sin luftgitarr.

Bebis älskar Bon Jovi
Bildkälla: Youtube

Man kan tro att hon har en bakgrund som konsertgitarrist och hon vet verkligen hur man bjuder på en riktig show!

Vid en första anblick kan den här ängeln verka rar och oskyldig men vi vet alla att utseendet kan bedra. Kolla på videon här under och se hur den lilla sötnosen utklassar alla hårdkokta headbangers.

Dela vidare om du också tyckte att detta var urgulligt!