Paret får hela publiken att tappa andan med sina skickliga akrobatiska konster.

Dansnummer kan verkligen vara magiska – och jag förundras alltid över hur alla bitar faller på plats, för det krävs ju så mycket för att det ska bli bra. Du behöver en stor portion smidighet, taktkänsla, styrka, uthållighet, fantasi… ja som du hör själv, det är sannerligen en konst att vara en skicklig dansare. Men även om jag har sett många imponerande nummer så var det här någonting utöver det vanliga. Valeriy och Yulia är inte bara riktigt duktiga dansare, utan har även stora akrobatiska färdigheter. När deras olika egenskaper kombineras, som Valeriys råstyrka och Yulias otroliga smidighet och fart, så blir deras nummer en enda stor uppvisning i vad den mänskliga kroppen kan klara av att göra. Här snackar vi höga hopp, häpnadsväckande landningar och näst intill omöjliga språng – något som fick såväl mig som publiken på plats att tappa andan. Extra häftigt är det att duon klarar av sådana här konster trots att det skiljer ganska mycket mellan dem i både längd och tyngd: koreografin är så perfekt inövad!

Det häftiga dansnumret tar rejäl fart efter ungefär en minut men jag tycker att det är underbart att se redan från början när de bygger upp stämningen. Titta själv – du kommer inte bli besviken.

Jag blev i alla fall riktigt imponerad – vilken fantastisk smidighet och styrka de båda dansarna besitter. Tycker du också att detta var läckert? I så fall får du gärna dela med dig av klippet till dina vänner på knappen här under.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna