Parkeringsvakten hittar ett övergivet piano – lyssna nu så förstår du varför klippet sprids som en löpeld

Att låta ett piano stå ute i regnet helt övergivet känns väldigt hårt. Det var dock vad den här parkeringsvakten hittade mitt inne i stan. Han gick fram till pianot och provade om tangenterna fungerade. Vad som hände sen lämnar mig i chock.

Att hitta ett övergivet piano mitt på en regnig höstdag känns ganska osannolikt. Detta verkade inte den här parkeringsvakten bli förvånad över och han gick direkt fram till det efter att ha tittat sig omkring.

Provar sig fram

Mitt på gatan börjar han testa tangenterna lite för att se vad de går för. Samtidigt åker det förbi flera bilar i världens fart, bland annat en ambulans med ljudliga sirener. Detta var dock inget som avskräckte parkeringsvakten då han istället börjar spela en riktigt svängig boogie-woogie låt.

Det är ofta vi blir förvånade när vi får ta del av människors gömda talanger. Detta var dock inte fallet med den här parkeringsvakten. Brendan Kavanagh, som vakten heter, är pianist och har en egen Youtube-kanal där han också har lagt ut det här rustika framträdandet. Även om det inte var någon som stannade vid pianot så var det ett riktigt häftigt sätt att ta sig an det övergivna pianot.
Lyssna själv i klippet nedan.

Det här klippet är det bästa jag hört på länge. Riktigt talangfull man! Dela med någon som skulle bli glad av detta.