Per Andersson flyger upp och avslöjar oväntat låtval, sekunder senare viker sig Måns av skratt

Långköraren Så ska det låta har kanske haft sina glansdagar, men visst finns det än i dag stunder då tv-programmet blixtrar till och bjuder på oförglömliga ögonblick. Ett sådant exempel, det fick vi bland annat se prov på i ett avsnitt från 2012 – när komikern Per Andersson bjöds in för att gästa programmet.

Ja, du läste rätt. För även om många av de mest minnesvärda stunderna handlar om mäktiga sångnummer, så kan programmet också leverera högklassig underhållning. Det tog Per Andersson tillvara på… när han såg orden som ploppade upp på tavlan och fick en riktig snilleblixt.

Andersson bestämde sig nämligen för att göra en egen liten tolkning av Tommy Körbergs odödliga klassiker ”Stad i ljus”. Han gjorde det med en minst sagt speciell imitation – och det dröjde inte länge innan lagkamraten Måns Zelmerlöw satt dubbelvikt av skratt. Pianisten och lagledaren Marika Willstedt tvingades till och med, skämtsamt så klart, att be om ursäkt för sina lagkamrater efter det klockrena framträdandet!

Men bakom allt det ironiska är det också ett förvånansvärt bra framträdande. Vänta bara tills du hör refrängen, så ska du se att man faktiskt kan skymta en ganska skicklig sångröst…

Känn dig fri att dela vidare och bjuda dina vänner på ett härligt skratt till detta oförglömliga nummer. Jag lovar att de kommer få ett leende på läpparna!