Per Gessles tunga sjukdomsbesked – tvingas ställa in med Gyllene tider

Per Gessle och Gyllene tider befinner sig just nu på sin avskedsturné.

Men nu tvingas de ställa in helgens spelningar i Kalmar och Ronneby efter frontmannen Per Gessles sjukdomsbesked.

”Med hög feber och influensa blev det tyvärr omöjligt att genomföra helgens två konserter och Per är givetvis förkrossad över detta”, skriver Live nation i ett pressmeddelande.

Per Gessle och Gyllen tider skulle spela i Ronneby på fredagen och i Kalmar på lördagen. Men med kort varsel tvingas bandet nu ställa in.

Gessle har blivit sjuk.

”Under Per Gessles 40 år på scen i oräkneliga konserter har han spelat med diskbråck, ryggskott, matförgiftning m.m. Endast två gånger (!) tidigare har han ställt in då han tappat rösten”, skriver Live nation i ett pressmeddelande.

Därför ställer Per Gessle in med Gyllene tider

”Med hög feber och influensa blev det tyvärr omöjligt att genomföra helgens två konserter och Per är givetvis förkrossad över detta men hoppas att få möta publiken i Ronneby och Kalmar på nya datum. Vi beklagar detta och hoppas Per tillfrisknar snabbt.”

Men de som inte får gå på Gyllene tider i helgen får en ny chans. Live nation meddelar att bandet kommer till Kalmar den 5 augusti och Ronneby den 6 augusti. Alla köpta biljetter är giltiga. Man har även möjlighet att lösa in biljetterna via Ticketmaster senast den 28 juli.

Nu önskar vi att Per Gessle återhämtar sig fort. Skicka dina krya på dig hälsningar i kommentarsfältet på Facebook.