Pizzabudets värsta mardröm är att stå på scen – men titta nu när han förundrar Simon

Det finns människor här i världen som man unnar framgång lite mer än andra.

Människor som kanske inte alltid har haft det så lätt, men som ändå alltid slitit på i det tysta – och som kanske vågar trotsa sina största rädslor och ta en risk som få andra hade vågat.

Som Jamie Pugh.

Ända sedan barnsben, då Jamie såg musikalen ”Les Miserables”, hade han drömt om att sjunga på en scen som riktiga Broadway-stjärnor.

Dessvärre hade Jamie ett problem: han fruktade att uppträda offentligt inför andra människor.

Åren gick, Jamies dröm blev allt mer avlägsen och istället för att vara en musikalstjärna harvade denna småbarnsfar på mellan två jobb – dels som pizzabud, dels med att köra budbil.

Men till slut, år 2009, bestämde sig denna medelålders man för att det var dags att satsa allt på ett kort – och ge sig själv chansen i talangjakten Britain’s Got Talent.

Det var ett modigt val. Inte bara var han en av de äldsta deltagarna juryn hade sett, han var också en av de mest nervösa som gett sig upp på scen. Jamie var över huvud taget osäker på om han skulle klara sig igenom hela låten… men så fort han började sjunga förändrades allt.

Nästan 30 år efter att han sett ”Les Miserables” som liten pojke stod han nu där och sjöng låten ”Bring Him Home” från samma musikal – med en röst så ljuv att juryn blev alldeles förundrade.

Vissa ögonblick kan man aldrig få nog av. Dela gärna vidare så dina vänner också får njuta av den här rörande stunden!