Pojke och flicka gör egen tolkning av klassikern – får armarna att knottra sig

Ibland kommer de största rösterna i de allra minsta paketen. Inte blir det heller tydligare än när Jeffrey Li, 10, och Celine Tam, 7, möts i en duett som får armarna att knottra sig.

Faktum är att Jeffrey bara behöver sjunga ett par ord för att göra publiken alldeles förstummad. När Celine, den lilla flickan med den ack så kraftfulla pipan, sedan fyller i… ja, då står det verkligen klart att något speciellt är på gång i den kinesiska talangjakten.

För det här, det är två små talanger utöver det vanliga. Inte nog med att de kan sjunga så som de gör i en så pass ung ålder, de gör det också till kärleksballaden ”You Raise Me Up” – en låt som ju kräver sitt register för att kunna behärska till fullo.

Men det har inte Jeffrey och Celine några problem med. Deras röster balanserar perfekt emot varandra, de pendlar mellan känslosamma delar och fraser med eftertryck, och de har en scennärvaro som går rakt genom rutan. Och vackert, det är det!

Lyssna och njut av klippet i spelaren här under, häpna, och dela vidare dessa två framtida stjärnor som alla musikälskare borde få uppleva.

Dela vidare om du också älskar ”You Raise Me Up” och tycker att fler borde få höra barnens vackra tolkning!