Pojken mobbas och kallas ”bög” för att han dansar – då säger Simon 4 ord som får taket att lyfta

Mobbning är aldrig någonsin okej – och vi får aldrig acceptera att någon beter sig illa mot andra människor bara på grund av hur denne ser ut eller är som person. Alla är människor och alla förtjänar vi att behandlas med respekt!

Därför känner jag också så mycket för 14-årige Jack Higgins. Av en enda anledning har han nämligen alltid haft det tufft på skolgården: för att han föredrar balett framför fotboll. Skolkamraterna har alltid sett ner på Jack, de har inte förstått varför han inte bara kan spela fotboll som alla andra och de har kallat honom ”bög” och sagt att han dansar ”bögigt”.

Men trots allt hat har denna unge man vägrat ge upp sin stora dröm – och förra året bestämde han sig så för att ta mod till sig och söka till Britain’s Got Talent. Och om vi säger så här, där fick Jack verkligen det stöd han så väl förtjänade!

Efter ett alldeles magiskt framträdande var det dags för juryn att säga sitt och bäst av allt, det var Simon Cowells fina hyllning när han sa: ”Vet du den enda sak som mobbare inte gillar? De gillar inte när det går bra för dig. Jag kan se hur hårt du har arbetat för det här ögonblicket och jag gratulerar dig, Jack!

Titta på klippet i spelaren här under – och missa för all del inte det känslosamma ögonblicket efter Jacks framträdande!

Vi får aldrig, aldrig någonsin låta mobbarna vinna.

Dela vidare om du också vill hylla den modiga, unge pojken Jack!