Pojken som varit blind skakar likt ett asplöv på scen – sekunder senare sitter juryn med gåshud

Bara 16 år gammal har Christian Guardino gått igenom mer än de flesta av oss någonsin kan föreställa sig.

Efter ha varit helt blind i flera år, fick han chans att ingå i ett revolutionerande behandlingsprogram som förändrade hans liv för alltid.

När han fick sin syn tillbaka kunde Christian äntligen ägna sig sin största passion: att sjunga.

coolio2
© Youtube

Redan i unga år fick Christian diagnosen Lebers kongenitala amauros, en sällsynt näthinnesjukdom. Tyvärr gjorde sjukdomen att Christian blev blind och därför vände han sig till musiken, som ett sätta att fly.

Som av ett mirakel fick Christian chansen att delta i en experimentell genterapibehandling, som lyckligtvis gav honom synen tillbaka. 

Det var efter den behandlingen som Christian kände att han ville satsa fullt ut på sången. 

© Youtube

Men när han fick chansen att pröva lyckan i USA:s ”Talang” var det som att stundens allvar förlamade honom.

Till en början skakade Christian eftersom han var väldigt nervös – men snart skakade han av sig nerverna och började sjunga på Jackson 5:s klassiska soullåt ”Who’s Loving You”. 

Och titta nu när det går upp för juryn vilken röst denna begåvade tonåring sitter på….

Efter att att ha hört om Christians bakgrund och lyssnat på hans magiska sång kunde inte ens den tuffe jurymedlemmen Simon Cowell hålla orden tillbaka. 

”Du var som en liten mus som förvandlades till ett lejon. Du är en de bästa jag sett i år. Inte bara när det gäller din röst. Jag gillar dig. Det är något med din person och att få träffa en kille som dig är en underbar känsla”. 

Dela gärna vidare Christians fantastiska framträdande, så att alla dina vänner också får chansen att upptäcka denna begåvade 16-åring!