Pojkvännen går in 100 procent för att ge sin flickvän ett frieri utöver det vanliga.

En storbildsskärm på matchen, en ring i champagnen eller ett halsband runt hunden. Vi har sett många olika kreativa och romantiska metoder för ett frieri – men det här är verkligen något utöver det vanliga.

När Alan bestämde sig för att han ville fria till sin flickvän Courtney så kunde han inte tänka sig en bättre plats än på gymnasiet där de båda hade studerat flera år tidigare. Courtney arbetade numera på skolan som danslärare – och när det började närma sig en stor danstävling i skolans gympasal såg Alan sin chans att göra något spektakulärt och verkligen överraska sin älskade…

Tillsammans med Courtneys danselever så kokade han ihop en plan, helt utan hennes vetskap, där laget skulle ta plats på golvet för tävlingen innan Alan sedan skulle kliva in i rampljuset och ta över dansnumret med en egen inövad rutin.

Den stora dagen kom. Courtney stod framme vid sekretariatet, helt ovetande om vad som komma skulle och med ryggen mot sitt lag, när musiken startade och dansnumret drog igång.

Courtney vände sig om för att se vad som var på gång – och där, mitt i smeten bland hennes elever, stod hennes pojkvän och dansade. Hon fattade givetvis att något var i görningen och blev alldeles tagen av framträdandet.

Ett par minuter senare var dansnumret över. Alan greppade tag i mikrofonen, gick ner på knä – och publikens jubel visste inga gränser. Du kan ju bara gissa vad Courtneys svar blev på frågan…

Det här, det är verkligen kärlek. Titta bara på klippet här under!

 

Spola fram 2 minuter in i klippet för att se när dansnumret och det efterföljande frieriet drar igång. 

Det är så fint att han övade så länge och intensivt för att ge sin flickvän bästa möjliga frieri – snacka om kärlek. Dela gärna vidare så fler kan inspireras att vara lite extra romantiska mot sina älskade!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna