Polisen rycker ut efter grannarnas klagomål – får sitt livs överraskning

Poliser möts ofta av oroligheter, bråk eller andra negativa saker i sitt arbete.  

Men när polisen Todd ryckte ut till ett bostadsområde under sitt kvällspass möttes han av någonting som han aldrig kunnat förutspå.

Det som händer sedan får honom på ett riktigt gott humör.

Det var under kvällen polisen Todd Burnside fick ett klagomål om oväsen i ett bostadsområde. När han kom till platsen fick han syn på ett åttatal personer som såg ut att ha någon sorts fest mitt i gatan. 

Men på frågan om det var en fest gick han bet. Det männen på gatan gjorde var allt annat – och allting fångades på kamera.

Bildkälla: Facebook/ABC News

Brudgummen David berättade att de tränade inför hans eget bröllop. Till tonerna av ”My Girl” med The Temptations hade han tillsammans med sina närmsta vänner inlett den hårda träningen för att överraska bruden på den stora dagen. 

Todd kunde inte annat än le och skulle strax efter få se bevismaterialet med egna ögon.

Bildkälla: Facebook/ABC News

Männen ställde upp och gick igenom dansrutinen för Todd. Efteråt kunde polisen bara skratta åt den smått snöpliga utryckningen och önskade David lycka till på sitt bröllop.

Trots polisens utsatta yrke behöver även de ett gott skratt på jobbet. Det känns som om Todds och Davids möte var som menat för varandra, ett möte som fick alla inklusive mig att få ett stort leende på läpparna.

Hur gick det då med Davids bröllopsöverraskning? Se själv resultatet i videon nedan.

Dela gärna videon med någon du vet kommer få ett leende på läpparna av Todds och Davids möte!