Poliser och brandmän radar upp sig på gatan – sekunder senare överraskar de alla

Det känns som att vi ofta bryr oss lite väl mycket om vad andra tycker och tänker. Vi ser hur alla andra beter sig, anpassar oss och smälter in i mängden – i rädsla för att folk annars ska titta snett och skratta åt oss.

Men vore det inte härligare om vi istället bara bestämde oss för att gå vår egen väg, göra det vi tycker är kul och ta livet lite som det kommer? Jag tycker nog det – och därför är det så befriande att se det här klippet från några poliser och brandmän i amerikanska Rock County, Wisconsin.

De bryr sig nämligen inte om vad vare sig arbetskamrater, förbipasserande eller den breda massan på internet ska säga. De vill bara göra något roligt tillsammans – och bjuder rejält på sig själva när de samlas och på öppen gata spelar in en egenkomponerad musikvideo till hitlåten ”Uptown Funk”.

De mimar, klappar i takt och visar upp läckra danssteg – och det som gör videon extra speciell är att de dessutom lyckas få invånarna i staden att engagera sig och dansa med. Det är så mycket glädje, och själv sitter jag med ett leende på läpparna genom hela klippet. Underbart!

Tack för att ni bjuder på er själva – det här härliga klippet gjorde min dag. Dela gärna vidare till nära och kära för att sprida lite glädje och inspirera folk till att gå sin egen väg!