Publiken skrattar åt 53-åriga bondekvinnan på scenen: Men titta på reaktionerna när hon öppnar munnen

Något jag älskar med talangjakter är att alla får chansen – oavsett hur gammal man är, vilken bakgrund man har eller hur man ser ut. Och det är när de där lite oväntade deltagarna kliver in och lamslår publik och jury som det verkligen slår gnistor.

Jag tror till exempel att erkända experter och jurymedlemmar som Simon Cowell och Robbie Williams, sent kommer att glömma när Jacqueline Faye gjorde audition i brittiska X Factor.

Den 53-åriga kvinnans audition har bara legat ute på nätet i en vecka, men den har redan fått en knapp halv miljon visningar. Och kanske beror det på den underbara twist som klippet bjuder på.

Allt börjar med att en lite nervös Jacqueline ska berätta om sig själv. Så, hon förklarar att hon bor på en gård – och om djuren hon har där. Det är kycklingar, ankor, hästar, påfåglar… ja, 53-åringen berättar så detaljerat att publiken skrattar och skakar på huvudet.

Vissa av jurymedlemmarna ser högst skeptiska ut, i synnerhet Simon Cowell som stirrar uppgivet. Vad är detta, egentligen?

Simons reaktion säger allt

Men hon ska ju sjunga också. Och det är då, som allt tar en kovändning.

Jackie har valt att sjunga Cilla Blacks ”You’re My World”, och så fort hon börjar öppnar munnen står det klart att hon har något speciellt.

Hela numret stegras, snart kommer refrängen… och vad 53-åringen gör då, får bara juryn att gapa. Och när till och med den annars så stenhårde Simon Cowell ler från öra till öra, då förstår man att en ny stjärna har fötts!

Titta på Jacquelines förtjusande audition i spelaren här under. Om du bara vill se själva sången, och inte presentationen, så börjar den 1:10 in i klippet.

Man ska inte döma någon på förhand, vilket 53-åriga Jacqueline bevisar klart och tydligt.

Dela vidare detta magiska framträdande, om du också tycker att fler borde upptäcka hennes storhet!