Queens eviga klassiker spelas på arenan – nu får miljontals människor gåshud av publikens reaktion

När jag är på konsert finns det många saker jag tycker är riktigt häftigt. Förutom att bandet, orkestern eller artisten i fråga spelar sina låtar live finns det små saker som jag ofta tycker lyfter konserten till nästa nivå – och en av dem är när publiken sjunger med. På något sätt skapar det ett så otroligt starkt band mellan alla i publiken, men också mellan de på scenen och de nedanför. 

Men ibland krävs det inte ens ett band på scenen för att skapa just den där otroliga känslan när människor börjar sjunga med. Så var det i klipppet du ska få se nedan inför bandet Green Days spelning i Hyde Park, London. 

Vanligtvis brukar artisten i fråga spela upp ett antal låtar innan de går på scenen för att peppa publiken – och den här gången hade de bland annat valt Queens fantastiska klassiker ”Bohemian Rhapsody”, en låt som var så komplex att spela in att den knappt går att göra en värdig cover på. 

Direkt när låten börjar spelas ur högtalarna inför de 65 000 åskådarna förstår jag att det kommer bli någonting speciellt. Men när refrängen sätter igång får jag total gåshud. Över 5 miljoner människor har sett klippet på Youtube och det är förståeligt varför.

Se, lyssna och njut i klippet nedan!