Robin Bengtssons fina hälsning till svenska folket inför Eurovision

Robin Bengtsson ska försvara de svenska färgerna i Eurovision Song Contest.

I dag lyfte planet till Kiev för Mello-vinnaren – som skickar en hälsning till alla fans på hemmaplan.

© Wikipedia / Jonatan Svensson Glad

I början av mars tog Robin Bengtsson hem Melodifestivalen med sin låt ”I can’t go on”. Sedan dess har den 27-årige artisten åkt runt i Europa och visat upp sig och sin låt.

I dag flög han, tillsammans med sitt danslag, ner till Kiev för att inleda slutrepetitionerna inför Eurovision Song Contest den 9 maj. 

– Jag har längtat sjukt länge efter det här. Det har gått väldigt fort sedan Friends arena. Det ska bli en fantastisk upplevelse, och jag är spänd på vad som väntar, säger Bengtsson till Aftonbladet på Arlanda.

I kväll blir det tidigt i säng för det svenska hoppet innan de första repetitionerna inleds i morgon söndag. Trots den starka låten är han ödmjuk inför vad som väntar.

– Jag har träffat ganska många deltagare under promotionturnén. Det är ganska många bra låtar med i år. Först hoppas jag vi lyckas gå till final, absolut. Det är första målet, sedan får vi hitta nya, säger han till Aftonbladet

Bengtsson la ut en bild på sin Instagram-sida inför avfärden, där han poserar tillsammans med sitt danslag. Innan flyget gick passade han på att skicka en fin hälsning till alla fans.

– De kan ju inte rösta på mig, men de får hålla tummarna för mig. Jag vill tacka för allt support jag fått hittills, säger han till Aftonbladet.

Bildkälla: Instagram/robinbengtssons

Vi hejar på dig Robin! Tveka inte på att dela artikeln för att visa ditt stöd till vår nya Eurovision-stjärna!