Så hyllas Zara Larsson runt om i världen efter succén i EM-premiären.

På fredagskvällen gick startskottet för en månadslång fotbollsfest när värdnationen Frankrike mötte Rumänien i EM-premiären. Men dessförinnan var det invigning – och då var det en svensk som stod i fokus. Inför miljoner tv-tittare intog sångerskan Zara Larsson scenen på Stade de France för att framföra den officiella EM-låten ”This one’s for you” tillsammans med David Guetta – och på Twitter har hyllningarna strömmat in till den svenska stjärnan.

I början av maj stod det klart att den blott 18-årige svenska sångerskan Zara Larsson skulle få göra EM-låten tillsammans med den franske DJ:n David Guetta.

Och när det under fredagskvällen var invigning för mästerskapet så äntrade hon alltså scenen för att sjunga låten – något som slutade med stor succé. På Twitter var sångerskan en av de hetaste trenderna med mängder av hyllningar från imponerade tv-tittare:

”Fantastisk #ZaraLarsson och hennes otroliga röst i #ThisOnesForYou av #DavidGuetta” skriver en användare från Italien på Twitter, medan en annan användare från Spanien helt enkelt konstaterar ”Zara Larsson du är bäst”.

En tredje, engelsk användare skriver ”Varför spelar de fotboll på Zara Larssons konsert?” och från svenskt håll går det bland annat att läsa ”Det är rätt stort att se #ZaraLarsson med Guetta på EM-invigningen” eller ”Zara Larsson på invigningen igår. Man fick återigen bli en stolt svensk.”

Här kan du se ett klipp om framträdandet på invigningen:

Och här kan du lyssna på den officiella EM-låten i sin helhet:

Nu tycker jag att vi sprider vidare hyllningarna till den fantastiska svenska sångerskan Zara Larsson! Dela på knappen här under.