Sångerskan skulle uppträda, men kom aldrig. Då tar polisen micken och golvar alla med sin tolkning av nationalsången.

Det var dags för en stor basketmatch i en skola i Morgantown i West Virginia i USA. Publiken var samlad och spelarna väntade spänt på att få gå in på planen. Leslie Dochester skulle sjunga nationalsången innan matchen drog igång men hon var inte på plats. Alla väntade och väntade men hon kom aldrig.  

Just den här dagen hade ett stort snöoväder dragit in över staden och det var kaos på vägarna. Leslie var fast i trafiken och kunde inte komma loss.

Carlton Smith jobbar som polis och var i arenan på ett vanligt jobbpass. Men när Leslie Dochester aldrig dök upp fick han rycka in i stället. Han fick bara fem minuter på sig att förbereda sig och sedan var det bara att gå upp och börja sjunga inför alla.

Man förstår att han måste ha varit jättenervös, men tanke på att han var helt oförberedd. Men bara efter några sekunder hade han charmat hela publiken med sin sång. (Det är inte helt utan anledning som han sökte till Idol i USA 2014.)

Carltons framträdande sprider sig nu som en löpeld på nätet och på bara några dagar har uppemot en halv miljon sett hans sång på Youtube.

Själv är Carlton överväldigad av all positiv respons han fått.
”Alltid när man sjunger nationalsången så finns det en speciell känsla av stolthet. Jag älskar det här landet och jag älskar att sjunga. Så två av de sakerna jag älskar sattes ihop och då blir det en överväldigad känsla av lycka”, säger Carlton i Bob Huggins show.

Här kan du kolla på hela uppträdandet:


Var nu inte snål och dela om du också tycker att polisen gjorde himla bra ifrån sig 🙂