Sarah Dawn Finers stora bebislycka – ska bli mamma för första gången

Redan i höstas pratade hon om att hon längtade efter att bli mamma.

I dag kunde Sarah Dawn Finer dela lyckan med sina fans när hon berättade att hon väntar sitt första barn.

– Vi är överlyckliga, skriver artisten på Instagram.

I höstas pratade den folkkära artisten Sarah Dawn Finer ut om att hon längtade efter att få bli mamma. Artisten, som slog igenom i Melodifestivalen 2007, berättade att hon gärna ville ha sitt första barn inom en snar framtid – och i dag kom det glädejfyllda beskedet.

Via sin Instagram meddelade Finer att hon väntar sitt första barn tillsammans med sin pojkvän Jonas.

35-åringen skriver att hon är väldigt förväntansfull på det som väntar – och många har redan skickat sina lyckoönskningar till artisten.

Bildkälla: Bildbyrån.

”För några månader sedan skrev jag en sång som i texten började med ‘Livet är det som händer medan du är upptagen att planera det’, och sedan är det exakt det som hände! Ett liv. Ja, jag är gravid och ska få en bebis […] Vi är överlyckliga över att få barn”, skriver Sarah Dawn Finer på Instagram.

Trots den stora bebisglädjen vädjar hon även till sina fans att hon vill hålla sitt privatliv, just privat.

”Jag kommer att fortsätta med det av respekt för mitt arbete och min relation till min fantastiska pojkvän Jonas, barnets far, och våra familjer”.

Bildkälla: Instagram/sdfmusic

Stort grattis Sarah, jag önskar dig all lycka med ert senaste tillskott i familjen! Dela gärna artikeln med dina vänner om du också blir glad av att ett nytt liv snart är fött.