Simon avbryter mammans audition – då kontrar hon med ett låtval som lämnar juryn mållös

Älska eller hata honom, faktum är att Simon Cowell är en ikon inom musikindustrin och förmodligen även den tuffaste och mest populära domaren i ”Talang” och ”Idol”. 

Under åren har Simon fått många ben och röster att darra i strålkastarljuset.  

Sian Pattison, en mamma från Warwickshire i England, skulle också få känna på den pressen när hon klev upp på scen i ”Britains Got Talent”.

Till en början hade hon inga planer på att testa lyckan i den populära tv-showen. Sian var livrädd inför tanken på att sjunga inför en stor publik och miljontals tittare, hon led även av scenskräck.

Men hennes 10-åriga dotter pushade mamman till att ge det ett försök. Dottern skickade in ansökan och därefter blev mamman Sian uttagen till audition. 

© ITV

Som ni kan se är Sian väldigt nervös när hon intar scen. 

Hon väljer den klassiska sången ‘Ave Maria’, men bara några sekunder in i framträdandet blir hon avbruten och stoppad av Simon Cowell.

Och när Simon avbryter en audition kan det betyda två saker: Antingen har det gått åt skogen, eller så finns det potential. 

© ITV

Simon föreslog att Sian skulle sjunga en sång som passade hennes röst bättre. Fortfarande mycket nervös, särskilt efter avbrottet, börjar Sian sjunga på raderna till ‘With You’, känd från musikalen ‘Ghost’.

Och ögonblicket senare har hon rört både publik, domarna och sin dotter till tårar. Wow!

Titta på Sians magiska framträdande:

Sian förtjänar verkligen alla tummar upp för att hon vågade ställa sig på scen och visa sin begåvning. 

Dela gärna vidare denna mammas fantastiska prestation på Facebook, så att fler kan få möjligheten att njuta av hennes talang!