Simon blir förbannad och avbryter allt – men 16-åringen vägrar ge upp sin dröm

16-åriga Jodi Bird hade sjungit i hela sitt liv – och hennes stora dröm var att bli en berömd sångerska och få hålla på med det hon älskade.

Men när Jodi år 2014 ställde upp med en musikallåt i tv-programmet ”Britain’s Got Talent” tog det inte många sekunder innan hennes drömmar såg ut att ta tvärstopp. Den stenhårda jurymedlemmen Simon Cowell satte snabbt stopp för hela framträdandet och var inte nådig i sin kritik.

”Jag kan inte lyssna på det här. Får jag höra något mindre glatt och bara en bättre sång? Vad har du mer?”, frågade en märkbart irriterad Simon.

Han var dock ensam om sin åsikt. Resten av juryn satte sig emot Simon samtidigt som Jodi bad att få sjunga samma låt igen. Till slut fick hon en sällsynt andra chans.

Jodi var fast besluten om att visa Simon att han hade fel – och den här gången gjorde hon ingen besviken. 16-åringen klämde i för kung och fosterland, fick publiken att bryta ut i ett öronbedövande jubel – och efter det kraftfulla framträdandet bad Simon till och med om ursäkt för att han ens hade tvivlat på en så begåvad ung talang.

Det är verkligen imponerande att kunna komma tillbaka med ett så färgstarkt framträdande efter att ha blivit sågad. Dela gärna vidare så fler får chansen att se när den talangfulla 16-åringen Jodi motbevisar Simon och tar sin revansch!