Simon drar efter andan när hon avslöjar sitt låtval – minuten senare vräker han sig efter knappen

Att gå upp för audition med en världskänd låt är utan tvekan ett djärvt beslut. Visst, det kanske känns tryggt om det är en låt man har lyssnat mycket på – men å andra sidan har man plötsligt så mycket att leva upp till, inte minst om originalet framförs av en artist med en enastående pipa.

Så när 15-åriga Sarah Ikumu intog scenen i Britain’s Got Talent och förklarade att hon skulle sjunga Jennifer Hudsons ”And I Am Telling You”, då gjorde hon det knappast lätt för sig. Låten är förmodligen en av de svåraste att tolka oavsett hur skicklig man är – och Sarah möttes snabbt av grimaser, folk som skakade på huvudet och ett skeptiskt ”Det är en av de största sångerna i världen… och du vill göra den?” från den ökände jurymedlemmen Simon Cowell.

Men det här var en tjej som visste vad hon gjorde… för Sarah behövde bara öppna munnen för att förändra allt. Hon träffade varje hög och låg ton, fick hela arenan att vibrera med sin kraftfulla röst – och möttes snart av stående ovationer från såväl juryn som publiken innan självaste Simon Cowell vräkte sig mot sin Golden Buzzer, knappen som han bara får trycka på en enda gång för att skicka ett bidrag vidare oavsett vad övriga i juryn tycker.

Att Sarah bara är 15 år verkar nästan osannolikt, för den rösten hon besitter… den är bara ren och skär klass. Jösses!

Den här 15-åriga tjejen förtjänar verkligen all uppmärksamhet i världen. Dela vidare om du också tycker att hon har en alldeles otrolig röst!