Simon tappar livsgnistan när hon avslöjar sitt låtval – minuten senare flyger hela juryn upp från stolarna

Att gå upp framför en hårdnackad jury och försöka bemästra en svår låt är många gånger samma sak som att skjuta sig själv i foten.

Så när 14-åriga Destiny Chukunyere nyligen ställde upp i Britain’s Got Talent och förklarade att hon tänkt sjunga Aretha Franklins superhit ”Think”, då var det kanske inte helt överraskande att luften gick ur jurymedlemmen Simon Cowell.

Även för de mest skickliga och erfarna av sångare är det ju ett tufft uppdrag att göra ”The Queen of Soul” rättvisa – så hur i hela friden skulle en 14-årig student kunna klara av det? Tja, Destiny Chukunyere är trots allt inte vilken ung tjej som helst.

Det var en utmaning värd namnet – och Destiny var av förklarliga skäl ganska nervös när hon stod framför den skeptiska juryn och berättade vad hon tänkt hitta på.

Men det var rösten som skulle tala… och redan när den 14-åriga flickan öppnade munnen och fyrade av de första raderna av låten stod det klart att ett speciellt framträdande var att vänta.

Simon Cowell väcktes genast ur sin självförvållade dvala och gapade stort, övriga i juryn stirrade förvånat på varandra och publiken brast snart ut i ett stort jubel.

Destinys riviga pipa var helt enkelt en lektion i sångbegåvning – och när hon klämmer i med refrängen cirka två minuter in i klippet sprider sig gåshuden över hela kroppen.

Efter det fartfyllda framträdandet, som möttes av stående ovationer, belönades hon naturligtvis också med fyra rungande ja från juryn. Att den här tjejen bara är 14 år gammal känns svårt att förstå, för den här rösten… Jisses!

Själva framträdandet börjar cirka 1.40 in i klippet.

WOW, vilken röst – och det från en 14-åring! Tveka inte att dela vidare så fler får uppleva denna kommande stjärna.