Simons stora favorit intar scenen – rörs till tårar mitt i makalösa sånginsatsen

De som brukar följa talang-tv-program som ”America’s Got Talent” eller den svenska motsvarigheten ”Talang” vet att det ibland sker avgörande ögonblick som definierar en hel programserie. Röster och framträdanden som förevigt kommer etsa sig fast i minnet när man tänker på tv-showen.

Detta är ett sådant ögonblick.

Tv-tittarna blev genast förälskade i Michael Ketterer, och det handlar inte bara om hans fantastiska röst som kan trollbinda en hel studio och mer därtill. Han har även en historia i bagaget som berör många. Inte minst jurymedlemmen Simon Cowell.

Foto: Youtube

Michael är gift md sin fru Ivey. Tillsammans har de sex barn, varav fem adoptivbarn. Sophie heter en av döttrarna, och när hon hade fyllt sex år så förklarade hon bör sina föräldrar att hon skulle vilja ha bröder.

Det var då som föräldrarna började fundera. Tillslut tog de kontakt med ett barnhem och undersökte möjligheten att adoptera. De adopterade tre bröder, en hemlös pojke och en liten pojke med en CP-skada.

Nu stod Michael på scenen inför massor av tv-tittare och skulle framföra en sång. Programledaren och modellen Tyra Banks såg på Simon Cowell att framträdandet var mycket speciellt. Han blev oerhört känslosam och hon frågade varför.

– Han är en sådan fantastisk människa och en grym sångare. Jag är verkligen, verkligen så uppjagad just nu.

Foto: Youtube

Michael sjunger om kärlek och smärta. Det är verkligen känsla i rummet när han tar ton, och jag förstår verkligen varför han får stående ovationer och får Simon att gråta…

Foto: Youtube

Två miljoner har redan sett klippet på nätet:

Dela gärna vidare videon om du också blev berörd av Michaels livshistoria och fantastiska sångröst!