Solopianisten imponerar inte på juryn – men det han gömt i publiken får hela arenan att jubla

33-åriga Nicholas Bryant spelar piano så fort han får chansen. Trots att han har ett vanligt jobb vill han vidare och uppnå sin stora dröm – att spela inför publik, något han inte gör så ofta.  

För att få chansen att uppleva sin stora dröm sökte han till Britain’s Got Talent, men när han slår sig ner vid pianot är juryn något tveksamma. Nicholas verkar inte sjunga utan spelar istället de första raderna till Queens klassiska låt ”Don’t Stop Me Now”.

Men när alla tror att Nicholas ”bara” är ytterligare en duktig pianospelare ska han visa att så inte är fallet. Han har fler personer som kommer upp på scenen i en fiolinist som tar låten till nästa nivå. Juryn, med Simon Cowell i spetsen, verkar nu lite mer intresserade. Men det är då Nicholas ska se till att få deras fulla uppmärksamhet med en sista stor överraskning.  

För plötsligt kommer en till person upp på scenen och pekar mot publiken – och när juryn vänder sig om ska Nicholas se till att sätta hela arenan i extas. Till och med ett leende från Simon. 

Nicholas är mer än bara en vanlig pianist och i klippet nedan kan du se varför. Jag kan bara tänka mig hur häftigt det måste ha varit att vara på plats i arenan.

Det här var riktigt häftigt, vilken show! Dela gärna vidare artikeln om du också blev imponerad av Nicholas och hans band.