Städerskan sopar undan nervositeten och får juryn att jubla vilt

Att gå upp på en scen och visa sin förmåga inför en granskande jury kan nog få de allra flesta att bli nervösa – inte minst om man dessutom betänker det faktum att allt kan komma att sändas inför miljoner tv-tittare.

Så jag tror många kan känna igen sig i den känsla som städerskan Kathleen Jenkins från Wales har när hon kliver upp för sin audition i Britain’s Got Talent.

Kathleen har alltid drömt om att jobba med musik – och inför sin största publik någonsin har hon nu chansen att visa vad hon går för. Hon fnittrar ängsligt när hon ska svara på frågor, blinkar hårt och tvingas ta ett djupt andetag eftersom hon närmast skakar av nervositet… men så fort hon börjar sjunga förändras allt.

För oj, vilken sångröst Kathleen har! Plötsligt blir hon säkerheten själv där uppe på scenen – och när hon tar i från tårna sitter bara juryn med uppspärrade ögon.

Det otroliga framträdandet avslutas med stående ovationer som aldrig vill ta slut och en rörd Kathleen får dessutom höra att Simon Cowell fullkomligt ÄLSKAR henne. Så här föds en världsartist!

Framträdandet börjar cirka två minuter in i klippet.

Det här är det bästa jag hört på länge. Dela vidare så fler musikälskare får uppleva denna öronbedövande pipa!