Studenten börjar sjunga en superhit – utmanas plötsligt på scen i galen duell

I det populära amerikanska tv-programmet ”The Voice” får vi varje säsong uppleva mängder av talangfulla sångare som drömmer om sitt stora genombrott. Ju längre tävlingen lider, desto hårdare blir konkurrensen – och ett moment som alltid är lite extra kittlande är duellerna.

I måndags var det dags för studenterna Jason Warrior, 21, och Christian Cuevas, 20, att göra upp om en plats i nästa runda. Två skulle bli en – och allt avgjordes i en duett till Adeles superhit ”Hello”.

Snacka om holmgång! Det kraftfulla och energiska framträdandet fick coachen och domaren Alicia Keys att tjuta av lycka – innan hon insåg att en av dem var tvungen att skickas hem.

Alicia Keys kunde bara välja en av de båda studenterna till sitt lag – och efter mycket eftertanke föll valet på 20-årige Christian Cuevas och hans makalösa pipa. För Jason Warrior såg det därför ut att vara över.

Men det här var en kväll då ingen skulle behöva skickas hem.

En annan domare, Adam Levine, var nämligen så pass imponerad av framträdandet att han med öppna armar tog emot Jason, som därmed får en andra chans i tävlingen. 

– Det är en ny dröm som blir sann, säger Jason Warrior till Chicago Tribune.

Se duellen som tog juryn med storm här:

Två röster som inte direkt går av för hackor – det här är två grabbar som kan nå långt. Dela gärna vidare så fler musikälskare får chansen att uppleva en galen duell mellan två kommande stjärnor!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna