Supergruppen har gjort det igen – nya jultolkningen ger hela nätet rysningar

Vid det här laget har du säkert hört talas om vokalgruppen Pentatonix. Gruppen startade som ett kompisgäng, förenades i sin kärlek till musiken och blev snabbt en internetsuccé med sitt speciella tillvägagångssätt – där de enbart använde sina sångröster som instrument för att skapa musik.

Sedan dess har framgångarna radat upp sig. Gruppen har sålt miljoner album, haft fullproppade arenor var de än turnerat och vi har flera gånger tidigare skrivit om unika tolkningar som tagit världen med storm.

Nu har Pentatonix gjort det igen – med ”God Rest Ye Merry Gentlemen”, en av de äldsta, daterade julklassikerna som tidigare också har tolkats med framgång av artister som Bing Crosby.

Men även om jullåten har släppts i många populära versioner så har jag aldrig hört någon som liknar det här. Med vackra sångröster och läckra ljudeffekter har Pentatonix återigen gjort något enastående – och att den nysläppta tolkningen på mindre än ett dygn har fått över 1 miljon visningar på Youtube vittnar om att det är en hit som kommer varvas i oändlighet i jul.

Lyssna, njut – och glöm inte att de bara använder sina röster. Ofattbart!

Jag älskar varje sekund av det här – så mäktigt! Glöm inte att dela klippet vidare så fler får chansen att njuta av supergruppens senaste mästerverk.