Supergruppen tolkar svensk världshit – episka resultatet har redan setts av miljoner

Vi har flera gånger tidigare berättat om a cappella-gruppen Pentatonix, som har fångat hjärtan världen över med sitt unika sätt att spela in all sin musik med endast sångrösterna som instrument.

Faktum är att Pentatonix har gjort sådan succé att de börjat kallas för ”Supergruppen” – och inte är väl det så konstigt med miljoner sålda album, prisskåp fyllda av utmärkelser, utsålda arenor var de än beger sig och fullträff efter fullträff på sin Youtube-kanal.

Nu har de gjort det igen… och den här gången är det en svensk artist som står i fokus.

Bildkälla: Youtube

När Pentatonix publicerade sitt senaste alster på Youtube den 31 juli var succén omedelbar.

Hundratusentals visningar på en timme, flera miljoner visningar på en vecka – och överväldigande respons från fans runt om i världen.

Så vad är det gruppen har gett sig på att tolka den här gången? Jo, det är den svenska artisten Robyn – och hennes världshit ”Dancing On My Own”.

I en kommentar till klippet förklarar gruppen faktiskt att det är en artist och låt som ligger dem extra varmt om hjärtat: ”’Dancing On My Own’ är en av våra favoritlåtar (av Robyn som är en av våra favoritartister) och vi är så väldigt stolta över att dela den med er. Vi hoppas att ni älskar den lika mycket som vi gör”, skriver de bland annat.

Och visst har tolkningen gått hem. Lyssna och njut av det magiska numret här nedan:

Tveka inte att dela vidare så fler får höra supergruppens version av den svenska världshiten!