Supergruppens tolkning av klassiska John Lennon-låten berör hela nätet – lyssna på budskapet

John Lennon berörde en hel värld när han släppte den nu klassiska låten ”Imagine”. Lennon såg framför sig en värld i fred, utan krig, utan gränser – och inte minst – utan gränser mellan människor.

Låten kom 1971, men känns lika aktuellt idag.

Supergruppen Pentatonix har rört stora framgångar med sina otroliga sångröster. Det är vad som gör sångarna i gruppen så speciella, de spelar in all musik med endast sångrösterna som instrument.

Nu har de gjort en ny version av John Lennons klassiska låt, och resultatet är verkligen magiskt!

För att ytterligare föra fram Lennons budskap om fred och kärlek i världen, så håller medlemmarna i gruppen upp skyltar där de skrivit ett personligt budskap till Lennons text.

Ta och titta på den unika tolkningen, som i alla fall ger mig gåshud. Över 3 miljoner människor har redan sett videon, så passa på!

Pentatonix har kallats supergruppen, då deras framgångar bara har radat upp sig. Nästan 3 miljoner sålda album, dubbla Grammy-utmärkelser och fullproppade arenor var de än turnerar säger sig självt. 

En värld utan krig och utan gränser mellan människor, låter kanske naivt? Men varför inte drömma och hoppas på en bättre värld – därför DELAR jag Lennons viktiga budskap med mina vänner. 

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna