Supernervös tonåring får knappt fram ett ord – sen chockar hon Simon och gör detta

Det är inte alltid så lätt att stå i centrum med allas blickar på sig. Herregud, själv blev man ju darrig bara av att hålla någon liten presentation i skolan när det begav sig – men 16-åriga Amy Marie Borg, hon stod plötsligt på en scen inför en enorm publik och miljontals tv-tittare. Inte undra på att det blev lite nervöst, då.

Den unga flickan från Malta hade svårt att ens få fram några ord utan att darra på rösten, ja, hon var till och med så ängslig att juryn tvingades fråga om allt gick bra. Och ja, visst var hon en nia på en tiogradig nervositetsskala som hon förklarade själv – men hon skulle ändå ge det ett försök.

Och det är väl just precis vad som hände sedan, som är så underbart härligt med musik.

Efter den lilla intervjun var det så dags för audition. Eftersom 16-åriga Amy Marie hade varit så himla nervös, gjorde publiken allt för att heja igång henne.

Och så fort hon fick sluta småprata och kunde koncentrera sig på sången… släppte allt. Bakom sig den där nervösa tonårstjejen gömde sig en operasångerska av stora mått, och bakom sin jurystol hajade Simon Cowell till. Var kom det här ifrån?!

Plötsligt följde rena sångkavalkaden. En tonåring med stockad röst blommade ut och levererade ett prickfritt framträdande. Det var tårar, det var gapande munnar, det var en Simon Cowell med ett stort brett leende på läpparna… och ridå. Applåder, stående ovationer, öronbedövande jubel – och en 16-årig Amy Marie som inte kunde hålla tårarna tillbaka. Det här, gott folk, är musik när det är som bäst.

Själva framträdandet börjar cirka 1 minut och 10 sekunder in i klippet.

Heja Amy Marie, inte behöver du vara nervös – du har ju en talang utöver det vanliga!

DELA gärna för att visa ditt stöd till denna unga tjej. Hon kommer bli något stort!