Superstjärnorna möts i duett som inte lämnar ett öga torrt

När man förenar två världsartister i ett och samma nummer kan det sluta på två sätt. Antingen så blir det en stjärnkollision med två starka viljor som inte kan komma överens – eller så lyfter de varandra och skapar något så vackert att man får nypa sig i armen.

När Josh Groban och Kelly Clarkson för första gången någonsin valde att slå sina ljuva stämmor ihop, då blev det ett skolboksexempel på just det sistnämnda.

Både Groban och Clarkson satte sina respektive delar till perfektion, dessutom utan att på något sätt överskugga den andra parten. Och inte nog med det – det fanns en extra detalj som höjde temperaturen ett snäpp till.

Smaka bara på det här: tillsammans genomförde duon ett musikalnummer… till den förtrollande vackra, och tidlösa, klassikern ”All I Ask of You” känd från Fantomen på Operan.

Lyssna i spelaren här under, jag tror inte jag talar för mig själv när jag säger att det är det bästa man hört på länge!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/AIWZfMWWvPU” /]

Det kom allt en liten tår. Så vackert, så känsligt, så skört – och så finstämt och samordnat! Tveka inte att dela vidare det här underbara klippet för att bjuda dina vänner på ett framträdande utöver det vanliga.