Susan Boyle sjunger julklassikern likt en ängel – då gör Elvis drömduetten sann

Om jag fick återuppliva en artist skulle det vara Elvis. Hans röst och närvaro ger mig rysningar i hela kroppen varje gång jag hör den. Tyvärr lämnade han oss alldeles för tidigt, men hans storhet lever kvar i många generationer framöver.

Speciellt så här i jultider vill man kunna sätta på en låt med Kungen, luta sig tillbaka och bara njuta. Därför blev jag så otroligt glad när jag hittade detta klipp. Något geni har klippt ihop en duett med Elvis och Susan Boyle, där de sjunger julklassikern ”O Come All Ye Faithful”.

Susan Boyles inledning gör mig helt mållös. Hennes förmåga att förmedla känslor på ett så hudlöst sätt är det ingen nu levande sångare som kommer i närheten av. När sedan Elvis basstämma strömmar ur högtalarna reser sig vartenda hårstrå på kroppen – man tror knappt att det är sant.

Men inte nog med att klippet bjuder på två av världshistoriens bästa sångare – bildmaterialet är dessutom helt magiskt. Bilder på barn som leker bekymmerslöst och symboliserar exakt det som julen handlar om.

Kolla in klippet nedan och njut av julmusik när den är som allra bäst.

Om du, precis som jag, tycker att julmusik är en viktig del av julstämningen, så hoppas jag att denna unika duett gav dig lite extra värme i hjärtat nu när julen står för dörren.

Och för att sprida julstämningen vidare tycker jag att vi delar den här mäktiga tolkningen med alla våra nära och kära.