Svenskstjärnan ger brudparet ett oförglömligt minne på bröllopet

Många kärlekspar har en särskild låt som betyder extra mycket för just dem. Kanske för en viss sång tankarna till hjärtevännen, eller kanske påminner vissa toner om ett extra romantiskt ögonblick tillsammans.

Paret i det här klippet hade under många år en stark koppling till Jan Johansens Melodifestivalvinnare ”Se på mig”. Det var nämligen till den de kysstes för första gången.

När det var dags för bröllop ville de därför höra den vackra sången i kyrkan för att locka fram de där magiska känslorna. Men ingen i parets bekantskapskrets vågade ställa upp. Paret fick då den djärva idén att kolla med Jan Johansen själv om han kunde tänka sig att sjunga den för dem – och visst ville han det.

Det går nästan att ta på stämningen i kyrkan när Jan Johansens fantastiska röst tar över hela salen under vigseln. ”Det var det mest magiska vi upplevt”, skriver paret om klippet.

Det här är ett ögonblick som de här människorna aldrig kommer att glömma och jag tror att det är fler än jag som hade velat uppleva detta på plats. Magiskt!

Dela om du också tycker att det var underbart fint gjort av Jan Johansen.