Tanten har ingen aning om att hon är iakttagen – fångas på bar gärning av dolda kameran

Vissa saker i livet måste man se med egna ögon för att verkligen tro på.

Så när gästerna på en restaurang fick syn på den här äldre damens oväntade aktion genom fönsterrutan, då visste de att ögonblicket behövde förevigas på film.

Och tur var väl det – för nu roas hela nätet av det klockrena klippet.

Allt började när några restauranggäster satt och åt i godan ro och såg hur en äldre kvinna klev ur sin bil och ställde sig på parkeringen.

I tron om att hon var helt ensam tog tanten därefter sats… och fick feeling som aldrig förr. Som från ingenstans började hon skaka på fötterna, röra fötterna i allt snabbare takt – och inför ögonen på de förvånade restaurangbesökarna stod hon snart där och levererade ett fullfjädrat dansnummer av högsta klass.

Om det var att favoritlåten spelades på radion eller om hon bara fick ett sällan skådat lyckorus vet vi inte – men klart är att den äldre damen verkligen bjöd på sig själv och, av ansiktsuttrycket att döma, njöt av att göra det hon tycker är kul!

Det är ju trots allt det livet går ut på – och jag tror att vi alla kan lära oss något av den här kvinnan som tar livet med en klackspark.

Den klockrena, spontana dansen förgyllde inte bara restauranggästernas dag utan också hela nätet – se klippet du också i spelaren här under.

Vilken underbar kvinna, snacka om att bjuda på sig själv. Tveka inte att dela vidare till dina vänner så de också kan få ett leende på läpparna!