Tittarnas dom om årets omgång av Så Mycket Bättre: ”En jävla besvikelse”

Sedan starten 2010 så har tv-serien Så Mycket Bättre varit ett av de i särklass populäraste svenska tv-programmen, men årets säsong visade sig bli en besvikelse, i alla fall enligt många tittare. ”Aj-aj. Kändes som en svag start”, skriver en tittare på twitter.

Att samla Uno Svenningsson, Icona Pop, Kikki Danielsson och Sabina Dumba låter som en given succé. Men enligt många av de som tittade på lördagens säsongspremiär så var avsnittet en flopp.
”Ville bara kolla för att det var Unos dag. Vilken jävla besvikelse!!!”, skriver en Twitter-användare enligt Aftonbladet. ”Aj-aj. Kändes som en svag start”, skriver en annan.

 

”Bättre än de senaste säsongerna”

Men även om negativa kommentarer om avsnittet dominerade flödet i sociala medier så var det många som hyllade programmet.
”Jag tror denna säsong av Så mycket bättre blir #såmycketbättre än de senaste säsongerna! Galet bra tolkningar! Tack!”, skriver en användare.

Enligt en omröstning so Aftonbladet gjorde efter lördagens sändning så var det duon Icona Pop som stod för den bästa tolkningen av artisten Uno Svenningssons låtar. Därefter var det Kikki Danielsson som var favoriten.

 

 

 

Foto: Christine Olsson/TT

 

Icona Pop och Kikki Danielsson var några av de som hyllades efter årets säsongsstart. Dela gärna om du vill se mer av ”Så Mycket Bättre” i ditt flöde.