Tom Hanks och Sandra Bullock får hela studion att gunga med briljanta dansen

Tom Hanks och Sandra Bullock är två av våra mest välkända och älskade skådespelare.
Själv tycker jag att Hanks gör en fantastisk roll i Forrest Gump, men det finns förstås många andra godbitar att plocka fram ur de båda skådespelarnas framgångsrika karriärer.
Tillsammans har de gjort en rad framträdanden – och ett av de mest bejublade kommer från den amerikanska talkshowen Jonathan Ross Show.

Det var 2013 som Tom Hanks var inbjuden till Jonathan Ross för att bland annat snacka om filmen Gravity. Men det var framför allt en annan del av showen som tog plats i folks minne. Ross bjöd nämligen in Tom Hanks till att spela låten Chopsticks från klassiska filmen Big, som gjordes 1988 med Hanks i huvudrollen.

Bildkälla: Youtube.

Men i stället för att använda sig av vanliga instrument tar sig Hanks an utmaningen med hjälp av en gigantisk pianomatta – precis som i filmen! Det hela börjar kanske lite trevande, men när Sandra Bullock plötsligt äntrar studion och tar plats på den stora pianomattan vet festligheterna inga gränser. Tillsammans hoppar de från tangent till tangent för att skapa tonerna till låten.

Bildkälla: Youtube.

Även om det gått bra många år sedan premiären av Big visar Tom Hanks att takterna sitter i. Ackompanjerad av Bullock i höga klackar framför de låten med imponerande precision, mycket skratt och glädje.

Om du vill se skådisarna dansa loss på pianomattan är det ett smart tips att spana in videon nedan.

Så jäkla bra! Dela vidare om du också tycker det är underbart när skådespelare bjuder på sig själva!