Tonåringen knockar allt och alla med förtrollande opera

Det finns tillfällen då man blir så förtrollad att man bara sitter och gnuggar ögonen och frågar sig själv om det kan vara på riktigt.

Ungefär som när den 15-årige skolpojken Steff Philipsen för två år sedan ställde upp i talangjakten Belgium’s Got Talent.

Allt började med att den unge pojken Steff klev upp framför juryn och sa att han bara ville sjunga en sång, som om det var vilken grej som helst. Men vilken grej som helst, det var det definitivt inte.

I nästa ögonblick chockade tonåringen nämligen allt och alla med den vackra arian ”O mio babbino caro” – och han gjorde det med en röst som ingen hade kunnat ana i sina vildaste drömmar.

”Först väljer du en sång som ingen förväntar sig. Och förutom det har du den typ av röst som, om man lyssnar till den med ögonen stängda, så finns det ingen chans att man hade kunnat gissa…”, hann den ena jurymedlemmen säga innan 15-åringen avbröt med den skämtsamma kommentaren ”att jag är en kille!”.

”Nej! Jag skulle säga att man inte hade kunnat ha en aning om vem som stod där. Men okej, om du säger det så!”, fortsatte jurymedlemmen – och det är väl bara att instämma i att det här var en operasångare som man verkligen inte var beredd på.

Att han bara är 15 år gammal förefaller nästan lite overkligt, för det här är bara… så himla, himla bra. Lyssna, njut – och var beredd med näsdukarna.

Framträdandet börjar 30 sekunder in i klippet.

Dela vidare om du tycker att fler borde få höra det här förtrollande framträdandet i dag!