Tonåringen mobbades för sin stamning – men titta nu när han går upp på scen och börjar sjunga

Musik är en inspirationskälla till att utföra stordåd – och kraften i musiken kan verkligen driva en person till att göra det omöjliga.

Fråga bara Harrison Craig från Melbourne, Australien. Han blev mobbad under hela uppväxten för sin stamning – men hittade sitt kall i musiken, som inte bara var en stor passion utan också ett sätt att övervinna talfelet.

Som 18-åring tog Harrison så det modiga beslutet att ställa upp för audition i den tv-sända talangjakten ”The Voice”… och som han gjorde det. Med sin makalösa sångröst krävdes det inte många sekunder för att övertyga juryn, och det var bara startskottet på en riktig framgångssaga.

Harrison tog sig inte bara igenom sin första audition utan gick faktiskt hela vägen och vann tävlingen – och 22 år gammal är han nu en firad stjärna som har släppt flera album, sålt platina och turnerat inför fullsatta arenor.

Titta på det underbara klippet där Harrison fångar juryns hjärtan i spelaren här under.

Framträdandet börjar 2.50 in i klippet – men titta gärna på hela för att höra Harrisons gripande historia.

Man ska aldrig, aldrig någonsin ge upp sina drömmar – oavsett hur svårt det verkar. Sprid gärna vidare så Harrison kan få det beröm han förtjänar och så att fler kan inspireras till att följa sina drömmar i livet!