Tummen upp till papporna som visar att det aldrig är för sent att förverkliga drömmar

Alla föräldrar där ute kan nog instämma i att livet förändras ganska radikalt när man får barn. Utekvällar blir ett minne blott, mysstunderna med partnern blir allt färre och tid till egna intressen förpassas eftersom barnen, och rollen som förälder, alltid kommer i första hand.

Just livet som småbarnsförälder fick också de här fem papporna att lägga sina karriärer på is… tills för ungefär två år sedan, då de bestämde sig för att ställa upp i America’s Got Talent under namnet ”DADitude” – pappor med attityd.

Med fem till synes otränade, medelålders pappor i åldrarna 42-55 framför ögonen var juryn och publiken redo med skämskudden – men vad ingen hade koll på var pappornas förflutna. De var nämligen… före detta professionella dansare!

Med entusiasm, energi och sköna moves vann inte bara papporna allas hjärtan – de visade också med besked att ålder bara är en siffra och att det aldrig är för sent att förverkliga sina drömmar. Titta på det störtsköna klippet i spelaren här under och tveka inte att dela vidare till dina vänner för att sprida ett leende och visa att ingenting är omöjligt!

Glöm inte att dela vidare pappornas sköna dans för att visa andra att det aldrig är för sent att förverkliga sina drömmar!