Tvillingarnas magiska version av superhiten får nätet att jubla

Det finns flera fina exempel på barn som står för imponerande sånginsatser. I många talangprogram finns det riktigt unga människor som sticker ut med extraordinära insatser. Ändå vågar jag påstå att de här tvillingsystrarnas spelande och sjungande är något av det bästa jag har sett.

Jag vet inte om ni har en relation till den amerikanske popsångaren Jason Mraz, som släppt flera olika album. Hans mest kända låt är ”I’m your’s”, en medryckande och härlig melodi om kärlek som nästan kan benämnas som en modern sommarklassiker. Jag har lyssnat på Jason Mraz’s olika album många gånger, och av alla låtar är den här kanske bäst av alla.

I’m yours uppskattas även rejält av de kanadensiska tvillingsystrarna Abby och Sarah som bestämde sig för att göra en egen version av sången. Trots sin unga ålder är de 10-åriga systrarna från Toronto riktiga hejare på att spela gitarr och sjunga.

Faktum är att jag inte tror att jag hört en bättre version av I’m yours än den tjejerna framför i klippet nedan. De inte bara sjunger, utan spelar även klanderfritt på akustisk gitarr. Till råga på allt har de bytt ut delar av texten från låten, och videon visar verkligen hur mycket de två systrarna tycker om varandra.

Det är inte konstigt att klippet på systrarnas version av I’m yours fått över sex miljoner visningar på Youtube. Kolla in det själv, men innan dess vilja bara ge ett tips: Höj volymen och nynna med, det här är riktigt bra.

Jag får gåshud av versionen och den för mina tankar till sommaren. Dela gärna om du håller med!