Underbara gesten till Little Jinder efter näthatet får tummen upp av hela nätet

28-årige artisten Little Jinder, som under hösten varit aktuell i Så mycket bättre, är en av tre programledare i Musikhjälpen. Men tiden i buren har kantats av oro och ångest. Anledningen har varit det näthat som artisten fått utstå.

”Jag gör mitt absolut bästa och älskar #mh16 men jag orkar inte ta del av alla elaka kommentarer som dräller in på twitter, är hudlös av mat och sömnbrist. Blir så ledsen?”, skriver hon själv på sin Instagram.

Men hatet har mötts av motreaktioner fulla av kärlek. Den senaste i raden? Örebroaren Petter Kristiansson som gjorde en egen kärlekskylt med kartong, tejp och presentsnöre.

Det berättar NA.

Det var natten mellan tisdagen och onsdagen som Petter bestämde sig för att agera. Han ställde sig då utanför buren med en stor, hemmagjord skylt. Där stod det: ”Skit i taskiga tweets. Du äger”. 

– Sådant här behöver vägas upp på något sätt, säger Petter Kristiansson till NA angående hans replik mot näthatarna.

Petters gest betydde också väldigt mycket för Little Jinder, som i direktsändning förklarade hur hon kände när hon såg skylten.

– Det är typ det finaste någon gjort för mig i hela mitt liv. Jag skulle vilja säga att du är tio av tio.

Nu gör vi som Petter och stöttar Little Jinder! Näthatet får aldrig segra – det kan vi tillsammans göra till verklighet.

Gilla och dela för att visa alla dina vänner att näthatet aldrig får segra!