Vännerna sjunger i reservatet – se och hör vargarnas oväntade hyllning

Få saker kan överraska oss och väcka känslor så som djur kan. Här är ännu en otrolig historia. Vännerna Shawn och Baker ville väcka uppmärksamhet för ett gott syfte, men hade aldrig kunnat föreställa sig vad de skulle få uppleva.

De två vännerna hoppades på att öppna människors ögon för vargarna i ett reservat i Colorado, USA. Utan att veta hur vargarna skulle reagera ställde sig killarna mitt i reservatet och började sjunga. Ingen hade nog väntat sig vargarnas reaktion.

Många av vargarna i reservatet har tidigare behandlats illa av människor och de flesta av oss skulle nog tveka innan vi gick in bland dem. Shawn och Baker ser helt oberörda ut när de börjar sjunga och spela, men efter bara några sekunder ser man hur vargarna börjar röra sig bland träden i bakgrunden.

Killarnas fantastiska röster är nog för att ge vem som helst rysningar och  det står snart klart att musiken rör upp även vargarnas känslor. Bara några meningar in i låten hörs det hur vargarna, en efter en, stämmer in i sången. Shawn och Baker försöker fortsätta att se oberörda ut men de kan inte dölja sina leenden när de sjunger vidare tillsammans med en hel kör av vargar. Kolla på klippet och ta del av vännernas upplevelse.

Dela berättelsen och låt fler beröras av vargarnas sång!